Air Freshener

Berendsen Air Freshener sikrer en behagelig duft på toalettet hele dagen. Det finnes tre ulike dufter, og styrken kan justeres i forhold til rommets størrelse. 

Fjerner lukt

Ulikt andre luftfriskere vil Microtrans nøytralisere lukten og ikke kun kamuflere den. Den forvandles faktisk til en nøytral base, så toalettet vil lukte godt- selv på slutten av dagen. 

Slutter aldri å virke

Duften fra vanlig luftfrisker blir ofte svakere ettersom refillen tømmes. Med denne løsningen, vil styrken på duften forbli konstant gjennom den 60-90 dagers varigheten på refillen. En refill dekker et område på opptil 60 kubikkmeter. Beholderen beskyttes av et lokk, og er en fullservice-løsning. Dette innebærer at våre servicesjåfører sørger for at den er påfylt. 

Behagelig, diskret og miljøvennlig

Ulikt andre systemer vil Berendsen Air Freshener aldri sende ubehagelige krystallpartikler ut i luften. Duften vil gradvis forsvinne i luften uten svevende partikler, drivstoff eller batterier. 

Refillen drives av en liten patentert drivstoffcelle som ikke inneholder tungmetaller, og duften inneholder ingen kjente allergifremkallende stoffer. 

Beholderen er også tilgjengelig i en advance versjon for større toaletter som har bruk for mer styrke for å sikre at duften dekker hele området. 

Trenger du sikkerhetsdatablad til Air Freshener fra Berendsen- trykk her.

Vi tilbyr en serviceløsning for bedrift. Kontakt oss via kontaktskjemaet under for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*