Flammehemmende arbeidsklær

Det er viktig å sikre ansatte som jobber i utsatte miljøer. Med flammehemmende arbeidsklær fra oss kan dine ansatte føle seg trygg på at de er vernet mot kontaktvarme, varmeutstråling og gnistregn. 

Tilpasset ulike bransjer

Klærne passer for arbeidere som utsettes for varme og ild, sveisere og offshore-industrien. Våre flammehemmende arbeidsklær leveres stoffkvalitet og oppfyller alle krav til sikkerhet. Vi har også spesialtilpasset klær for de som behøver ekstra synlighet, som jobber nær veibaner eller kjøretøy i bevegelse.

Forskriftsmessig vask og vedlikehold

Plaggenes beskyttende egenskaper reduseres om de er skitne eller blir behandlet feil. Vi sørger for regelmessig vask og vedlikehold. Dette gjøres på en miljøvennlig måte ved å unngå unødvendige produksjoner og skadelige kjemikaler.

Muligheter

Vi har en stor kolleksjon som består av arbeidsgenser, bukser, skjorter, arbeidsjakker, selebukser og kjeledresser med ulike egenskaper. Vi har også tilleggsbeskyttelse i form av undertøy, forkle og armbeskyttelse. Se bilder under.

Ønsker du firmalogo på plaggene? Det fikser vi.

Sertifisering

Våre flammehemmende kolleksjon er sertifisert i henhold til:

  • EN ISO 11611 Sveising
  • EN ISO 11612 Varme og ild
  • EN 61482-1-2 Lysbue
  • EN 1149-5 Antistatisk
  • EN ISO 20471 Synlighet

Les mer om sertifiseringer eller se filmen om sertifisering for flammehemmende arbeidsklær under.

Arbeidsbukse, arbeidsjakke med og uten refleks, snekkerbukse og heldress er noe av det vi tilbyr. I tillegg har diverse tilbehør som forkle som beskytter mot flammer og ild. Kontakt oss via kontaktskjema for mer informasjon.

 
 
 
 
Flammehemmende arbeidsklær
video icon

Flammehemmende arbeidsklær

Videoen viser enkelt hva sertifiseringen for flammehemmende klær går ut på og hva Berendsen kan hjelpe deg med i forbindelse med dette.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*