Hvorfor bør du velge vår løsning?

Overlat arbeidsklærne til oss og vi ordner resten. Så enkelt er det.

Vi i Berendsen ønsker å gi våre kunder den beste løsningen på arbeidsklær og har spesialisert oss innenfor bransjen. Fordelen med å leie arbeidsklær fremfor å kjøpe er mange; forutsigbar økonomi, fleksibilitet og enkelhet for de ansatte, for å nevne noen.

Fast pris som dekker alt

Du betaler en ukespris per plagg, dette dekker alt som skal til for at dine medarbeidere har rene, trygge, komfortable og funksjonelle arbeidsklær. Trenger et av plaggene reparasjon ordner vi det når klærne er til vask. Vi vil alltid sikre at plaggene er i samsvar med forskrifter.

Skreddersydd etter ditt behov

Vi leverer løsninger til de aller fleste bransjer og vår kundemasse er alt fra restauranter med fire kokker til industriplasser med over 1.500 ansatte. Vår kolleksjon inneholder vanlige arbeidsklær, verneklær, helseklær og kokkeklær og synlighetsklær. 

Om du har noen spesialønsker, tilpasser vi kolleksjonen deretter.

Totaloversikt over forbruket

Unilin er vår patenterte microchip som sikrer kontroll på arbeidsklærne. Ved bruk av dette informasjonssystemet sikrer det deg informasjon og dokumentasjon overfor tilsynsmyndighetene og interne kontroller. RFID chipen er sydd inn i alle klærne og knyttes opp mot en fast bruker.

Microchip gir deg oversikt over:

  • Antall plagg, også på brukernivå
  • Hvor plaggene er
  • Hvor lenge plaggene har vært i bruk og hvor mange ganger de har blitt vasket

Les mer om våre garderobesystemer som hjelper deg med håndtering av bedriftens arbeidsklær.

ServiceOnLine – gir deg full kontroll

Dette er vår nettbaserte kundeservice hvor du får full oversikt over ditt forbruk av arbeidsklær. Her kan du blant annet legge inn bestillinger. I tillegg har du tilgang til avtalte leveranser og statistikker osv. Kjekt, ikke sant?

 

Les om noen av våre kunders erfaring med oss her eller kontakt oss via kontaktskjema for å be om et godt tilbud.

Arbeidsklær som passer seg selv
video icon

Arbeidsklær som passer seg selv

Her er en video av Berendsen sine arbeidsklær. Det er veldig spesielt, fordi det kan passe seg selv. Slik at alt du trenger å gjøre er å jobbe.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*