Garderobesystem på jobb

Det kan være vanskelig å ha orden på arbeidsklærne på arbeidsplassen. Våre garderobesystemer gjør det enkelt å administrere, organisere og sikre hygienisk oppbevaring av klærne.

En godt garderobesystem sparer deg for mye tid, og det er viktig at den fungerer godt. Du får nyvaskede arbeidsklær etter avtalt tid, samtidig som det er enkelt å holde orden med vår løsning. Vi har garderobeskap som passer dine behov.

 

Garderobeskap - hygienisk og ryddig lagring av dine arbeidsklær

Vi leverer garderobeskap til arbeidsklærne du leier av oss. På den måten sikrer vi hygienisk og ryddig oppbevaring av dine arbeidsklær. Du kan velge mellom størrelsemerking og personlige klær i hyller.

Fordeler med garderobeskapene:

  • Tar lite plass
  • Hygienisk - kun rent tøy inne i skapet, eget skap til skittne arbeidsklær
  • Ryddige garderober
  • Berendsen legger klærne i skapene for deg, til avtalt tid

 

Unimat - den mest komplette garderobesystemet på markedet

Unimat er en automatisk garderobe for arbeidsklær som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Den er plassert på din arbeidsplass og vil bli skreddersydd etter ditt behov i forhold til antall ansatte. Ved hjelp av en utleveringsskranke henter du ut rene arbeidsklær. Vi henter de skitne klærne, vasker, vedlikeholder og leverer tilbake i Unimaten. Den sørger for riktig beholdning av plagg og distribuerer plagg til hver enkelt bruker - størrelser og type plagg på brukeren ligger allerede lagret. Dette gir unik oversikt og kontroll over bedriftens arbeidstøy rutiner og behov. Se vår film under for mer informasjon eller kontakt oss via kontaktskjemaet. Les gjerne også hva våre kunder synes om systemet her.

Fordeler:

  • 24/7 service
  • Oversikt og kontroll på plaggbeholdning
  • Redusert tidsbruk og kostnader relatert til arbeidsklær
  • Hygienisk - skittent å rent tøy er adskilt og kun autorisert personell har tilgang til å gå inn i maskinen

 

Se vår garderobeløsning Unimat
video icon

Se vår garderobeløsning Unimat

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*