Leken, enkel og smart gulvmatte

Blir ofte grus og skitt dratt innover i lokalet? Vi har en morsommere løsning enn å hele tiden preke "tørk av deg på beina"... Våre lekematter til barnehager og skoler gjør jobben for deg.

Gulvmatter med barnevennlig design skaper glede og lek for barna, og de kan fint brukes som aktivitetsmatter. Innemiljøet blir bedre. lydnivået lavere og barna får et samlingsted for lek.  

Vi vasker og skifter ut lekemattene jevnlig for deg, les mer om vår service her. Se i bildegalleriet under for eksempler på lekematter vi leverer. 

 

Inngangsparti

Matten som ligger nærmest døren i inngangspartiet bør gjerne være i en mørkere farge. Grunnen til dette er at det lett samler seg skitt og vann ved inngangspartiet, samt at det blir tråkket mye i dette området Vi har bomullsmatter som absorberer ekstra mye vann og støv enn andre produkter i denne sonen. 

Vi tilbyr også standard nylonmatter som passer der det er mye skitt som grus og sand. Ofte er det en kombinasjon av disse som gir den beste løsningen for barnehager og skoler. 

 
 
 
 

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*