Gulvmattene som passer for deg

Ulike behov krever ulike løsninger - også når det kommer til gulvmatter. Bli kvitt tørr skitt og våt skitt, samtidig som du kan få presentert bedriftens logo for dine besøkende og kunder. 

I Berendsen har vi definert 5 soner hvor du drar stor nytte av matteutleie. Definisjonen av sonene er basert på mer enn 40 års kunnskap og erfaring. Berendsen hjelper deg med å få den beste servicen innen gulvmatter. 

 

Gulvmatter til inngangsparti

INNGANGSPARTI

Den riktige inngangsmatten gir et godt førsteinntrykk for kunder, ansatte og besøkende. Gulvmatten forhindrer at skitt og støv dras med inn fra utsiden.

 

Matteservice til kontorer

GJENNOMGANGSOMRÅDE

En smart plassert gulvmatte forhindrer at du drar støv fra et rom til et annet, for eksempel fra produksjon til kontoret. 

 

Ståmatter til arbeidsstasjoner

ARBEIDSOMRÅDE

En avlastende og støtabsorberende matte er et perfekt valg for arbeidsområder hvor de ansatte står over tid. Dette kan bidra til å redusere sykefravær-kostnader i din bedrift. 

 

Gulvmatte ved kaffestasjon og skliområder

SØL- OG SKLISONE

Søl- og sklisoner er selve episenteret for skitne gulv. Den riktige gulvmatten absorberer for eksempel kaffe og vann og holder gulvene rene lenger. Det sparer du tid og penger på i forhold til renhold. 

 

Kul designmatte til bedrifter

IMAGE- OG KOMMUNIKASJONSSONE

Våre multifunksjonelle gulvmatter hjelper deg ikke bare med å holde gulvene rene, de fungerer også som en kommunikasjonskanal som gir god synlighet. Velg en matte med logo og hvis frem hvem dere er.

 

Den komplette løsningen

Velger du kvalitetsmatter fra Berendsen får du en komplett matteservice. Vår service inkluderer at vi henter gulvmattene hos deg, vasker, kvalitetssjekker og legger de hos deg igjen. Du trenger ikke å løfte en finger! Nå er mattene dine klare for å stoppe skitt og væske. 

Dette gir deg rene gulv, samtidig som det sparer deg for tid og penger på renhold. 

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*