En miljøvennlig løsning

Berendsen ønsker å tilby noe unikt til markedet. Bomullsrull er en miljøvennlig løsning som også gir en liten luksus i hverdagen til dine gjester og ansatte.

Rent håndkle til hver bruker

Selvfølgelig gjør du alt du kan for å skape et sunt miljø på din arbeidsplass, og vi i Berendsen gjør alt vi kan for å hjelpe deg med dette. Med Berendsen tørkepapir får hver gjest sitt personlige bomullshåndkle, i motsetning til et håndkle som vanligvis deles med alle gjester. Bomullsrullen er et miljøvennlig alternativ som kan vaskes opp til 100 ganger. En rull inneholder ca. 110 tørk og vil i løpet av sin levetid kunne erstatte 82 kilo papir. Rullen er enkel å skifte og gjør rengjøringen lettere for personalet. Tørkepapir på gulvet er historie hvis man velger bomullsrull! God hygiene trenger ikke å gå på kompromiss med miljøet, sørg for effektiv og hygienisk håndtørk på din arbeidsplass med løsninger fra Berendsen.

Miljø

Berendsen setter ansvarlighet for miljøet høyt. Vi jobber stadig med løsninger som kan forbedre vår innvirkning på miljøet.  

Berendsen er sertifisert etter ISO EN- 14001 og ISO EN-9001. Videre er vi en miljøfyrtårnbedrift, medlem av Renas, Grønt punkt og Achilles. Berendsen gjennomfører også en ekstern kontroll for samtlige vaskerier i Europa årlig, kalt BIQK.

Kontakt oss via kontaktskjemaet for hygieneprodukter.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*