Hold deg og dine medarbeidere friske!

Å ha desinfiserende sprit tilgjengelig for dine medarbeidere kan gi flere positive effekter. Et mer hygienisk arbeidsmiljø kan føre til mindre sykdom. Det gir økt trygghet til dine medarbeidere og bidrar til å opprettholde de hygienestandarder du måtte ønske.

Bekjemp bakteriene og spar penger.

 

Ut i fra tester gjort på laboratorier er det bevist at opp til 99,99% av alle bakterier på huden blir drept. Dette hindrer spredning av sykdommer. Den antibakterielle overflaten på non-touch dispenseren bidrar også til hygienen. Dette betyr mindre sykefravær for dine ansatte som igjen gir deg en bedre totaløkonomi.

Skånsom formel så dine hender ikke tørker ut.

 

Det er vanlig at gelbaserte hånddesinfeksjon inneholder opptil 85% alkohol. Dette bidrar til at hendene dine føles tørre. Imagine line tilbyr en desinfeksjon som er tilsatt shea butter og E-vitamin, som er et naturlig fuktighetsgivende middel, selv etter hyppig bruk. Det unike skummet tørker raskt og gir huden en myk følelse, som ikke er klissete.

Bedre totaløkonomi

 

Hver refill med hånddesinfeksjon inneholder 1250 doser. Den enkle refillen kan byttes ut med få bevegelser, og siden pumpen blir byttet ut samtidig, slipper du å bruke tid på rengjøring av denne. Dette er også mer hygienisk. Hånddesinfeksjonen brukes uten vann, såpe eller håndtørk og bidrar derfor til en bedre totaløkonomi, samt et bedre miljø.

Enkel å bruke

 

Hold hånden under sensoren for å få tildelt en dose i håndflaten. Gni hendene sammen for å spre dosen på hele hånden, inkludert oversiden og fingrene (spesielt rundt neglebåndene) til hånden er tørr. Hånddesinfeksjonen er spesielt relevant der brukerne er utsatt for bakterier, for eksempel i kantiner, kontorer, skoler og hvor man tilbereder mat.

Alle våre typer hånddesinfeksjon er klassifisert etter EN-1500.

Trenger du sikkerhetsdatablad til Hånddesinfeksjon fra Berendsen- trykk her.

 

Kontakt oss via kontaktskjemaet under for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*