Håndsåpe

Mindre sykdom gir et bedre arbeidsmilljø!

Ingen ønsker å bli syke. Likevel kommer vi ikke unna bakterier i hverdagen. Ved hjelp av god håndhygiene og fokus på dette, ønsker vi å gjøre vårt ytterste for at du og dine ansatte kan reduserer sykefraværet. Dette gjøres ved å oppfordre ansatte til å vaske hendene regelmessig, samt bruke hånddesinfeksjon. Vi har håndsåpen til din bedrift.

Mindre såpe og vann- samme resultat

Med Berendsen Non Touch skumsåpedispenser får du nøyaktig 0,4ml skumsåpe. På grunn av den presise mengden og det konsentrerte konsistensen til skumsåpen kaster du ikke bort såpe og vann ved å selv danne skum. Skummet er hurtig og enkelt å vaske av.

Denne modellen gir automatisk den riktige mengden såpe uten noen som helst kontakt når den registrerer at noen holder hendene sine under den.  I tillegg er dispenseren dryppfri slik at området rundt vasken alltid er rent og pent. 

Aldri tom

Hver refill innehold 500 ml skum som er god for 1250 doser uten at det er nødvendig å etterfylle. En refill-indikator viser deg klart når påfylling er nødvenig uten at du må åpne dispenseren. Refillene leveres i en kompakt, luftett 0,5 liters pose som er enkel å lagre. Når du etterfyller såpedispenseren bytter du enkelt hele enheten, slik at det ikke er noen sjanse for smitteoverføring som følge av at pumpen ikke er rengjort. Såpen vil heller aldri lekke eller tørke ut.

Mild, men effektiv

Berendsen skumsåpe beviser at en såpe som er hard mot skitt ikke behøver å være hard mot huden. Den fjerner de mest vanskelige substanser, som olje og fett, uten problem. Likevel er den alltid mild og myk mot huden. Du har valget mellom en duftende og en duftfri såpe som begge har milde ingredienser. 

Bedre for miljøet

Siden såpen er en skumsåpe, reduserer den som nevnt både på forbruket og på miljøet. I tillegg reduserer den muligheten for at det dannes avleiringer i rørene. Slikt blir det mindre vedlikehold av. 

Ved siden av dette er våre skumsåpe sertfisert med EU-blomsten. 

Trenger du sikkerhetsdatablad til skumsåpe fra Berendsen- trykk her.

Benytt deg av vår hygieneservice. Kontakt oss via kontaktskjemaet for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*