I en verden med økende konkurranse og flere markedskrav er det hele tiden nødvendig å lete etter måter å optimalisere og forbedre virksomheten på

Å operere i renromsmiljø er en kostbar og kompleks oppgave. Konstant behov for renromsklær og rengjøringsutstyr står for en stor andel av driftskostnadene. Disse vil fortsette å stige hvis de forvaltes på en ukontrollert og individuell måte. Og det blir enda vanskeligere å kontrollere dette hvis dere har renromsfasiliteter på et multinasjonalt nivå.

Spørsmålet er: Hvordan kan man implementere den mest effektive og enhetlige renromsløsningen i en global skala?

Det er der et partnerskap med Berendsen innen internasjonal kontamineringskontroll kan være til hjelpe – og sikre dere en mest mulig effektiv og ensartet løsning for å støtte den globale renromproduksjonen deres. Dere vil ha stort gagn av støtten fra tolv spesialiserte renromsvaskerier over hele Europa og svært erfarne og kunnskapsrike team, hvis eneste mål er å betjene dere – lokalt og globalt.

For å gjøre inngangen til ethvert marked så enkelt og problemfritt som mulig, har vi utviklet Concept Laundry - en standardisert renromskonsept, slik at du kan implementere en mer effektiv og ensartet løsning på en global skala. Det kan lett implementeres i ethvert sted, og ennå, i 100 % samsvar med den verdensomspennende regelverk.

Det er et sikkert valg.

Berendsens internasjonale partnerskap vil gi dere en leverandør er i stand til å følge dere over hele verden. I samarbeid med dere er vårt mål hele tiden å videreutvikle og tilpasse omfanget av Berendsens produkter og tilgjengelige tjenester, der vi alltid tar hensyn til deres behov.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*
 
 
 
 

Kunne dette også være interessant for deg?

http://www.berendsen.no/kundereferanser
http://www.berendsen.no/kundereferanser
Hva  sier våre kunder om oss?

Hva sier våre kunder om oss?

"Vi er ikke eksperten her. Det er det Berendsen som er. " Cook Medical. "Berendsen lever alltid opp til løftene sine." TEVA Pharmaceutical industries
Les mer!
http://www.berendsen.no/logistikklosninger
http://www.berendsen.no/logistikklosninger
Steriliseringsservice – autoklavering

Steriliseringsservice – autoklavering

Dampsterilisering av renromstekstiler og tilbehør til 121 °C eller 134 °C for å sikre fullstendig destruksjon av mikroorganismer.
Les mer!
http://www.berendsen.no/berendsen-i-europa
http://www.berendsen.no/berendsen-i-europa
En sterk organisasjon som kan støtte deg

En sterk organisasjon som kan støtte deg

Høyeste grad av sikkerhet og effektivitet til kundene våre
Les mer!