Kampanje: 3 for 2 på alle matter!

Vi tilbyr matter som dekker de aller fleste behov og nå kan du sette sammen en pakke med 3 matter som dekker din bedrifts behov. Du får den 3. til 1kr/uka*.

 

- Kampanjen gjelder alle mattetyper, alle størrelser og alle skiftfrekvenser - 

 

Våre salgskonsulenter vil alltid gi sine råd om hvilke typer matter, størrelser og skiftfrekvens som gir deg best utbytte.

 

Nå kan du stoppe vann, snø, søle, skitt og støv ved inngangen - så holder lokalene seg renere og mer innbydende. I tillegg sparer dere på rengjøringskostnader.

Våre logomatter, Nylon Premium (fås i svart og rød) og standard matter er gode allround matter som passer i inngangspartiet så vel som lenger inn i lokalene. 

Våre bomullsmatter har en helt suveren oppsugingsevne og passer veldig godt som matte nummer 2 i inngangen. De holder også utrolig godt på støv. 

Våre avlastningsmatter er også en del av 3 for 2 kampanjen. Vi har matter med hull som passer veldig godt på kjøkken og i produksjonslinjer. Og vi har tette avlastningsmatter som passer i butikker, bensinstasjoner og på lager. 

 

Bruk kontaktskjemaet under og vi kontakter deg innen 24 timer.

Skriv "3 for 2" i tilligg til din melding i meldingsfeltet. 

 

 

*) Tilbudet gjelder alle våre leiematter til nye leveringsadresser og når 2 matter er til listepris, Reduksjon i antall medfører at pris på 1kr/uka erstattes med gjeldende listepris. Ved endringer er det alltid rimeligste matte som prissettes til 1kr/uka. Prisen gjelder i kontraktsperioden. 

 
 
 
 

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*
 
 
 
 

http://www.berendsen.no/logomatter
http://www.berendsen.no/logomatter
Logomatter

Logomatter

Les mer
http://www.berendsen.no/bomullsmatter1
http://www.berendsen.no/bomullsmatter1
Bomullsmatter

Bomullsmatter

Les mer
http://www.berendsen.no/hygiene/all-inclusive
http://www.berendsen.no/hygiene/all-inclusive
All-inclusive

All-inclusive

Les mer

Du vil kanskje også lese om...