Lady Care

Ren og pen håndtering

En god del omsorg, tanker og erfaringer ble kombinert for å skape en Lady Care-boks som er både elegant og funksjonell. Lady Care-boksen ble grundig konstruert for at våre brukere skal kunne kaste feminine hygieneprodukter med minimal kontakt. Det eneste brukerne trenger å gjøre er å løfte opp lokket. Et stålomslag som er montert på veggen skjuler og beskytter avfallsbeholderen og lokket bak den, noe som gjør den til en smart og diskret løsning.

Du får nå Lady care i to ulike størrelser. Lady care og nyheten Lady care mini. Dette gjør at vi kan tilby en svært fleksibel løsning til alle typer toaletter, uansett størrelse.

Duftfri og diskret

Ikke bare sikrer Lady Care-boksen at brukere ikke kommer i kontakt med avfallsbeholderen, men den sørger også for at man ikke ser innholdet.

Lokket har rifler og en skråning som sørger for at feminine hygieneprodukter glir ned i avfallsbeholderen uten at brukere ser innholdet. Avfallsbeholderen er fylt med et hygienisk pulver som nøytraliserer bakterier og lukter.

Hjelper ditt personale med å arbeide raskere og bedre

Lady Care-boksen gjør det lettere og raskere for ditt personale å rengjøre toalettområdet. Du unngår tette toaletter, og med modellen montert på veggen er det enkelt å rengjøre under og rundt boksen. Den profesjonelle servicen gitt av Berendsen sørger for at boksen er tømt, ren og alltid klar for bruk.

Trenger du sikkerhetsdatablad til Lady Care fra Berendsen- trykk her.

Kontakt oss via kontaktskjemaet under for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*