Komplett arbeidstøysløsning

Vi sørger for at dine medarbeidere har alt utstyret de trenger for å jobbe i renrommet på en trygg og komfortabel måte. I tillegg til vår renromsbekledning sørger vi også for:

MicronClogs®

Servicekonseptet MicronClogs® inneholder clogs som er CE-sertifiserte, noe som betyr at clogsene oppfyller EUs sikkerhets-, helse- og miljøkrav. Dessuten sikrer vår vaskeprosess desinfeksjon av clogsene.

Clogsene emballeres i renrom eller kontrollert miljø og forblir derfor rene inntil de tas i bruk.
Vi tilbyr også autoklavering av enkelte typer clogs.

 

Vår vaskeprosess sikrer at MicronClogs® alltid er rene og luktfrie. Hver medarbeider får minimum 2 par clogs, like eller forskjellige modeller. Clogsene er personlig merket med både nett/chip og lesbart merke.

Dessuten har Micron-Clogs® god passform og er anatomisk korrekte, støtabsorberende og pustende. MicronClogs® er antistatiske og har en sklihemmende såle slik at man kan unngå fallulykker.

Via den Internett-baserte tjenesten "Berendsen Online Services" finnes all informasjon om skoene – når de er vasket, hvilken medarbeider de tilhører, etc.

 

Forskjellige typer MicronClogs®

Vi legger stor vekt på utvelgelse av kun de beste produktene og har satt sammen et sortiment av CE-sertifiserte clogs. Disse kan fås med eller uten hælbånd, med åpen eller lukket hæl og i flere forskjellige farger.

 

MicronGoggles

Vi har også utviklet en tjeneste for rengjøring og desinfisering av beskyttelsesbriller
– beskyttelsesbriller for RenRomsmiljø. Konseptet ble utviklet som et svar på etterspørsel i markedet for å dekke hele menneskekroppen.

Fordeler ved MicronGoggles Service

Dine beskyttelsesbriller vil bli rengjort, pakket og sterilisert.
Du vil alltid se klart.

MicronGoggles er spesielt laget for bruk i aseptiske og kontrollerte områder. Beskyttelsesbrillene er i overensstemmelse med direktivet for personlig verneutstyr (PVU) 89/686/EØS

 

Hygiene og sikkerhet, garantert

Som del av vår innsats for å tilby deg best mulig service, forsyner vi deg med minst to par beskyttelsesbriller per person, slik at det alltid finnes et rent par beskyttelsesbriller tilgjengelig.

Beskyttelsesbrillene passer også til ansatte med nedsatt syn. De kan brukes over vanlige briller.

Beskyttelsesbrillene er laget av antiallergisk materiale som passer til følsom hud. I tillegg puster de og har panorama-synsfelt. Det gir større komfort og bedre arbeidsforhold.

Vi gir deg en tydelig oversikt over antallet beskyttelsesbriller i sirkulasjon og bestillinger på mulige justeringer ved hjelp av vårt chip-system og Berendsen Online Services.

 

FiFo-skap – First in, First out

Skap sørger for rene og ryddige skifteområder.

FiFo-skap sørger for oppfyllelse av GMP-kravene – optimal sirkulasjon og ingen risiko for at tøy går ut på dato. Skapene gir også intelligent registrering av tekstiler via chip-systemet. Itillegg sørger de for beskyttelse av både miljøet og ansatte.

 

MicronSwep®-kluter til renrom, kontrollerte miljøer og ESD-områder

Med Berendsen MicronSwep®-kluter får din virksomhet en effektiv klut som
er velegnet til alle rengjøringsformål.

Samtidig sikrer dere at hygienenivået konstant er på topp. Berendsen Micron-Swep®-kluter sikrer ergonomisk korrekt rengjøring og brukes blant annet i renrom, ESD-områder og andre kontrollerte miljøer. Den er beregnet til tørking av overflater og fjerner effektivt kontaminasjoner og uønskede partikler.

Dessuten er MicronSwep®-klutene laget av non-woven mikrofiber med patentert Evolon-teknologi (endeløse fibre) med lav avgivelse av partikler. Fibrene trenger dypt inn i overflatens struktur.

Mikrofiberklutene er spesielt bra til flater hvor bruk av vann eller kjemikalier frarådes.

Klutene har en høy kjemisk motstandskraft og tåler sterilisasjon med autoklavering eller gamma.

 

MicronSwep®-klutene inngår som en del av Berendsens komplette serviceprogram hvor vi leier ut, vasker og vedlikeholder klutene i vårt spesialiserte renromsvaskeri.

 

 

Kontakt oss via kontaktskjemaet under for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*