En komplett moppeservice

Ved å la oss ta hånd om moppene til rengjøring av ditt renrom sikrer du høy kvalitet på produktene, god ergonomi for rengjøringspersonellet og ikke minst et så rent renrom som mulig.

Moppene vi benytter oss av er spesielt utviklet for våre renromskunder. Vårt partnerskap med Vileda gir oss tilgang til en fullstendig serie produkter. Vår rolle i dette er at vi sørger for at dere alltid har nok rene mopper, og at de brukte blir tatt hånd om.

 

Med våre moppeløsning forenkles også rengjøringsprosessen da rengjøreren kan rengjøre i bare ett trinn. Denne metoden gir vi selvsagt opplæring i. Dette er positivt både for renholdsarbeideren som får mindre belastning og for antall partikler i renrommet. Jo mindre tid og bevegelser renholderen bruker i renrommet, jo mindre partikler.

 

- Minimal bruk av vann, ingen bruk av såpe. Mindre risiko for krysskontaminering og biofilm forårsaket av for mye vann og kjemikalier.

- Gjenbrukbar mikrofibermopp, forseglet enkeltvis og chippet for å sikre tilfredsstillende hygiene og kvalitet.

- Ergonomisk korrekt rengjøring med lettvektsmaterialer sikrer mot slitasjeskader hos ansatte og gir konsistent høy rengjøringskvalitet.

Kontakt oss i dag for å spare 30% tid og penger - i tillegg til å redusere bevegelighet i rommet!

 
 
 
 

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*