Sanitizer

Sanitizeren er en rengjørende hånddesinfeksjon som avkalker urinaler, toaletter og avløp. Den inneholder en refill og er programmert til å frigjøre en bestemt mengde rengjørende væske med regelmessige tidsintervaller gjennom dagen. Dette forhindrer oppbygningen av kalsium i rør og sørger for kontinuerlig avløpsvedlikehold.

Kontinuerlig rengjøring sparer penger

Oppbygningen av kalsium kan skade låsemekanismen i toaletter og urinaler slik at vannet renner kontinuerlig. På denne måten er det ikke uvanlig å kaste bort over 80 liter vann om dagen, og over en lengre tidsperiode kan dette bli svært mye. I tillegg gjør det bakterietilvekst mer sannsynlig og en etterfølgende ubehagelig duft kan oppstå. I slike tilfeller vil en grundig rengjøring kun være en midlertidig, overfladisk løsning.

Angriper lukt ved kilden

Sanitizeren virker proaktivt for å beskytte toalettrørene. Den frigjør kontinuerlig og regelmessig direkte for å bidra til å holde urinaler, toaletter og avløp effektive, rene og bakteriefrie.

Sparer tid

Med Berendsens totale serviceavtale som inkluderer refill, ettersyn og vedlikehold, krever Sanitizeren veldig lite arbeid ettersom den kontinuerlig rengjør og beskytter dine rørsystemer. Som et resultat reduseres den tiden dine ansatte bruker på å rengjøre toaletter og urinaler.

Trenger du sikkerhetsdatablad til sanitizer fra Berendsen- trykk her.

 

Kontakt oss via kontaktskjemaet under for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*