Hvordan fungerer matteutleie?

Vi tilbyr en all-inclusive løsning for håndtering av matter. Vi tar hele prosessen rundt rådgivning, investering, renhold, vedlikehold og kvalitetskontroll så du slipper å bruke din tid på det. 

ekspertrådgivning fra Berendsen Ekspertråd.

Sammen med deg, finner vi den beste løsningen. Du forteller oss hvilke utfordringer dere har med vann og skitt, og vi hjelper deg med å dekke disse behovene med tilpasset service og produkter.

Berendsen er en god partner Avtale.

Når du er fornøyd med produktløsningen og skiftfrekvenser inngår vi en avtale om å gjennomføre matteservicen for deg. Vi starter leveransene så snart det passer for deg. Logomatter bestilles og kundeservice og produksjon får informasjon om at du er ny kunde hos oss. 

Pålitelig levering av gulvmatter Levering.

Ved leveransene kommer vår faste servicesjåfør. Han henter de skitne mattene og legger ut rene og nyvaskede matter. Deretter kvitterer han på sin smarttelefon for at leveransen er gjennomført. 

Matter fra Berendsen vaskes miljøvennlig Miljøvennlig vask.

Skitne gulvmatter vaskes på spesialprogram i industrivaskemaskiner. Vi etterlever strenge krav til miljø og flere av anleggene er Svanemerket. Vi begrenser bruk av vaskemidler, vann og varme. Vannet resirkuleres og brukes flere ganger. 

Dørmattene kvalitetskontrolleres Kvalitetskontroll og vedlikehold.

Etter hver vask blir gulvmattene inspisert. Vi har en egen kvalitetsstandard mattene skal leve opp til. Matter som ikke lenger tilfredsstiller denne standarden repareres eller kasseres. 

Kundeservice kontakt matteutleie berendsen Personlig kundeservice.

Spørsmål eller problemer? Kontakt oss direkte via vår lokale kundeservice i ditt område, her

 

Rådgivning

Riktig valg av matteløsning er en forutsetning for et vellykket resultat.

Våre erfarne selgere hjelper deg med å velge riktig løsning.

Et besøk med en av våre representanter er en god start. De vil hjelpe deg til å avdekke hvilke utfordringer du har med smuss og skitt i lokalet og gir deg gode forslag til hvilke mattetyper som er best egnet i dine lokaler. Du får også råd om hvor ofte det er hensiktsmessig å bytte dørmattene. Ønsker du logomatte eller en designmatte setter vi opp forslag for deg. 

 

Alle våre utleiematter er av høy kvalitet og vi invisterer løpende i nye matter så du alltid har et representabelt inngangsparti og lokale. 

 

Du kan lese mer om det som avgjør hvilken løsning som passer deg under Spørsmål & svar og Hvilken gulvmatte passer for deg?.

Distribusjon

Distribusjon er sannhetens øyeblikk. Hver eneste uke.

Vi ønsker å gjøre jobben riktig første gang.  Vår distribusjon er basert på at alle leveringer lastes inn i våre sjåførers håndholdte terminaler.  Disse synkroniseres daglig og inneholder dagens leveringer.   Når levering er foretatt vil leveringen utkvitteres av sjåføren eller av kunden. På den måten sikrer vi at vi har oversikt over våre leveranser og kan finne eventuelle avvik.  Avvik vil bli håndtert av våre kundeservicemedarbeidere for å sikre at feilene ikke skal gjenta seg.

 

Slik fungerer matteservice.

Kontakt oss via kontaktskjemaet under for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*