Sprøytebeholder

Sprøytebeholderen gjør at du kan være sikker på at toalettet er et trygt miljø for alle brukere, samt rengjøringspersonellet. Brukere får en diskré og bekvemmelig måte å kvitte seg med skarpe gjenstander som for eksempel brukte sprøytenåler.

Sørg for at toalettet er 100% trygt

Med en sprøytebeholder trenger du ikke bekymre deg for at renholdspersonalet kan skade seg på skarpe gjenstander eller bli syke av infiserte sprøytespisser. Som en del av vår fullservice løsning, sørger vi for at beholderen tømmes og at innholdet destrues på forskriftmessig måte. Sprøytebeholderen sørger for et sikkert miljø for de besøkende og for renholdspersonalet.

Den robuste og låsbare beholderen oppbevarer skarpe gjenstande på en sikker måte. Den smale åpningen på toppen sørger for at sprøyter og lignende er umulig å få tak i etter at de er lagt i beholderen. Dermed blir ingen utsatt for å komme i kontakt med de skarpe gjenstandene.

Ta vare på dine ansatte og gjester på en ansvarlig og omtenksom måte

En sprøytebeholder signaliserer at din bedrift tar ansvar for besøkende og ansatte sin sikkerhet. En sprøytebeholder er en enkel måte å sikre at din bedrift gir trygghet til alle som måtte benytte toalettet.

Funksjonell design

Sprøytebeholderen er en del av en designserie som både er gjennomtenkt og funksjonell. På linje med de andre produktene i serien, kan du stole på at den er lett å rengjøre, at den har en antibakteriell overflate, og en attraktiv design. Slik unngår du et industrielt utseende som man ofte ser på offentlige toaletter og institusjoner.

Kontakt oss via kontaktskjemaet under for et godt tilbud.

Kontakt oss!

Navn*
 
 
Postnummer*
 
Telefon*
 
 
Din melding*
 
 
Firmanavn*
 
 
Epost*