Innsikt

Dypere innsikt

Som markedsleder innen tekstil-, hygiene og facility-tjenester er vi av den oppfatning at det er vårt ansvar å dele vår kunnskap slik at tekstiltjeneste-industrien kan vokse. Lære og bli inspirert av et århundre med erfaring. Her finner du nyheter, case-studier og whitepapers.

Ansatte

45 000

Støtter 400 000 kunder

Plasser

440

plasser i 28 land

Konsernomsetning

3mrd

Samlet konsernomsetning

Hold deg informert

Smilende produksjonsmedarbeider registrerer pakkede tekstiler

Smilefjesordningen til Mattilsynet

Den nye tilsynsordningen fra Mattilsynet, som tredde i kraft 1.januar 2016, setter krav til blant annet vask av arbeidsklær og garderobeløsning. Har du dette under kontroll?

Cage 2.jpg

Vi produserer tøyet selv

Vi produserer plaggene våre selv, derfor har vi full kontroll på verdikjeden. Plaggene vi bruker er av svært høy kvalitet og arbeiderne som lager de er sikret respektable arbeidsforhold, enten de lages i Europa eller Asia.

Laundry at Berendsen_cropped

Vi gjør alt for å redusere vår miljøpåvirkning

Vi anerkjenner at vi er ansvarlige overfor våre ansatte, miljøet og de samfunnene vi befinner oss i. Vi fokuserer ressurser og investeringer på å redusere bruken av materialer, og vi har lykkes i å redusere vårt forbruk av vann og energi. Les mer om våre CR-initiativer.

Les mer

Ta en titt på noen av historiene i og rundt Berendsen

Se hva andre kunder får ut av å samarbeide med oss i våre kundecaser, og les historier fra innsiden av bedriften, samt se prestasjoner og viktige hendelser som skaper nyhetsoverskrifter.

News roles_Elis

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.