22 oktober 2019

Berendsen lanserer ny, innovativ og resirkulert matte

Som første aktør på markedet er Berendsen stolte av å presentere enda en nyhet i vårt produktsortiment. Vi ønsker velkommen til MicroMagnetic. En ny kategori, en ny teknologi, et nytt produkt!

MicroMagnetic bringer sammen det beste fra to verdener. Fleksibiliteten til en vanlig matte og stabiliteten til en installert matte. Denne nye innovasjonen består av en base og en topp som er selve matten. Matten fester seg aktivt til basen ved hjelp av en ny Adaptex-teknologi. Noe som resulterer i at matten ikke beveger på seg, og blir liggende der den skal. På denne måten unngår man også at gjester eller kunden snubler i matten, da den blir liggende flatt og som støpt til gulvet. 

Tidligere har tyngre matter vært løsningen for å lage en stabil matte som ligger godt mot gulvet. MicroMagnetic er en lightweight matte som ligger stabilt uten at gummien er noe tykkere eller matten noe tyngre.

MicroMagnetic passer fint på steder der man har behov for en stabil matte som ligger der den skal. For eksempel restaurant, mindre inngangspartier, butikker, bensinstasjoner, kontor og kantine. Matten ligger på plass ved hjelp av den magnetiske basen. På denne måten kan man enkelt kjøre traller over matten uten at den flytter på seg.

Matten består av 100% Econyl som er en blanding av ultrafine nylonfibre og standard tvinnede nylonfibre.Econyl er 100% resirkulert garn, til fordel for miljøet. Tekstilen trekker til seg og holder betydelig mer fuktighet og smuss enn for eksempel en standard nylonmatte.

matte

Berendsen – din innovative matteleverandør. 

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.