Hopp til hovedinnhold
  • Service
  • Segmenter
  • Konsern
  • Tilbake

Nyheter

Informasjon vedrørende COVID-19

Elis tar alle de nødvendige forholdsregler for å begrense smittespredning, og for å beskytte helsen til alle våre ansatte og kunder. Dette samtidig som vi fortsetter å tilby den beste kvaliteten på våre tjenester. Vi ønsker derfor å gjøre deg oppmerksom på noen av de tiltak vi har iverksatt for å sikre at vår respons på situasjonen er forholdsmessig og hensiktsmessig.

Elis jobber aktivt for å sikre leveringssikkerhet til alle våre kunder. Vi vasker tekstiler for både hjemmetjeneste, matprodusenter og offentlig tjeneste, hvor alle er avhengig av sin leveranse fra oss for å utføre sitt arbeid. Våre ansatte på våre vaskerier er derfor helt avgjørende for den tiden vi er inne i nå.

I vår produksjon på alle våre anlegg skifter samtlige produksjonsansatte alt arbeidstøy hver dag. Vi har delt våre ansatte inn i adskilte arbeidslag for å sikre kontinuerlig driftssikkerhet.

Vi behandler smittetøy etter de retningslinjer som er gitt fra myndighetene. Det er også satt forbud mot besøk i produksjon.

Både våre servicesjåfører og våre ansatte i produksjonen bruker engangshansker og gjennomfører hyppig håndvask og desinfisering. Her har vi både gode og godt innarbeidede rutiner. Sjåførene har ikke lenger adgang i produksjon.

Alle arrangementer og samlinger i organisasjonen er kansellert, samt reising blant ansatte, og besøk i produksjonen er stoppet. Det legges stort fokus rundt rutiner på håndhygiene.

Vi har opprettet et eget risiko-team som koordinerer arbeidet rundt Corona-viruset. Risiko-teamet har som hovedoppgave å følge utvikling av viruset, samordne oppgaver og informasjon innad i organisasjonen, samt følge opp våre kunder og samarbeidspartnere.  

Risiko-teamet har i tillegg til løpende og kontinuerlig kommunikasjon med alle avdelinger, og daglige statusmøter for å sikre god kommunikasjon internt og ekstern.

Vi vil naturligvis holde deg som kunde oppdatert på utvikling som kan påvirke dine aktiviteter mer spesifikt. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål.

Vi hører gjerne fra deg!

Ønsker du mer informasjon eller å snakke med vår kundeservice?

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her