07 desember 2020

Vi blir Elis 1.januar 2021!

Vi har nå vært en del av det internasjonale Elis-konsernet i 3 år, og på veien er det mange nye ideer og muligheter som har oppstått gjennom eierskiftet. Nå er derfor tiden inn for å fullføre sammenslåingen og vi bytter navn til Elis 1.januar 2021.

Navnebyttet vil ikke utgjøre noen forskjell for våre kunder. Du vil fortsatt oppleve samme gode service slik som tidligere. Innledningsvis vil man merke endringen i form av navn og logo på fakturaer og kjøretøy. Med tiden vil overgangen medføre flere fordeler for vår kunder, takket være at vi kan benytte oss av de beste løsningene fra hele Elis-konsernet.


"Vårt fokus vil fortsatt være å gi dere den beste kundeopplevelsen, og sikre at dere har de produktene dere trenger til enhver tid. Den lokale tilstedeværelsen vil bli forsterket for å yte ytterligere bedre service og raskere responstid. Vi vil fortsette å jobbe i tråd med våre verdier og utvikle våre produkter og løsninger som en del av en stor og internasjonal virksomhet."

Frank Mengel, Country Director Norge

 

Vi ser virkelig frem imot å fortsette og utvikle Elis sammen med alle medarbeidere og kunder i lang tid fremover.


Velkommen til

Elis logo

Elis-Nanterre-retouchee

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.