Hopp til hovedinnhold
  • Service
  • Segmenter
  • Konsern
  • Tilbake

Nyheter

Industrisåper som fjerner alle typer skitt

Berendsen lanserer nå eget industrisortiment på hygiene. Serien består av tre forskjellige kvaliteter av industrisåpe, som igjen finnes i to forskjellige størrelser. Vi har også forskjellige miljøvennlig løsninger for papir.

Industrisåpedispenserne finnes i to forskjellige størrelser; 2,5L og 5L. Disse er designet til områder med høy tilsmussing og mange brukere. Dispenserne er robuste, og passer sammen med tre forskjellige såpekvaliteter:

  • Light såpe er en drøy kremsåpe som fjerner støv, olje og andre enkle flekker.  
  • Medium såpe er en kraftig og drøy håndrens med minerale skrubbemidler som fjerner små til mellomstore flekker maling, tjære, olje, blekk og slam. Denne er beriket med korn av aprikoskjerner. 
  • Extreme såpe er en drøy håndrens med minerale skrubbemidler som passer til meget kraftig skitt. Dette er vår sterkeste håndrens. Den fjerner tøffere flekker med tjære, maling, fett og olje. Denne er beriket med korn av pimpsten.
Industrisåpe Elis

Vår gode serviceløsning sørger for at du alltid har tilstrekkelig med papir. Vårt Eco Line papir er 100% resirkulert og ubleket papir. Dette til fordel for miljøet. Papiret er også sertifisert med Cradle to Cradle, EU-blomst og FSC, som alle er sertifiseringer på bærekraft. 

Vi hører gjerne fra deg!

Ønsker du mer informasjon eller å snakke med vår kundeservice?

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her