07 februar 2020

Matter for miljøet

I 2019 forhindret Berendsen Norge at 450.787 plastikkflasker havnet i hav og landområder, takket være at våre logomatter inneholder 50% PET.

Som ledende bedrift innenfor mattebransjen, er Berendsen opptatt av en bærekraftig fremtid gjennom miljøforvaltning og bevaring av jordens naturresurser. Vi ønsker å redusere den direkte og indirekte effekten av våre produkter ved å spare ressurser, utvikle nye teknologier og bruke resirkulert materiell i våre produkter.

 

Våre logomatter er en av de mest miljøvennlige logomattene som finnes på markedet. De er trykket på PET-garn som er laget av 50% resirkulerte plastflasker. Gummien i disse mattene inneholder også 6% resirkulert gummi. Alt avfall som oppstår under produksjonen av mattene blir resirkulert og brukt til å lage andre matter eller produkter. En logomatte inneholder 32 resirkulerte PET flasker(500ml) per kvadratmeter.

 

Ta et bevisst valg – og velg Berendsen-matter til dine gulv i dag.

Matter

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.