03 juni 2020

Matter med mening

Håndhygiene og avstand har blitt et stort og viktig fokus i samfunnet. Hvorfor ikke få frem dette budskapet ved bruk av en miljøvennlig logomatte fra Berendsen?

Det er kun fantasien som setter en stopper for designet på en logomatte. Du kan selv velge design, utforming og farge. Så hvorfor ikke ha en matte som illustrerer et viktig budskap for din bedrift? Kanskje trenger du hjelp med å lage et godt køsystem slik at man holder avstand til hverandre, eller om du ønsker å oppfordre ansatte eller kunder til å vaske hender?

I tillegg er våre logomatter en av de mest miljøvennlige logomattene som finnes på markedet. De er trykket på PET-garn som er laget av 50% resirkulerte plastflasker. Gummien i disse mattene inneholder også 6% resirkulert gummi. Alt avfall som oppstår under produksjonen av mattene blir resirkulert og brukt til å lage andre matter eller produkter. En logomatte inneholder 32 resirkulerte PET flasker(500ml) per kvadratmeter.

I 2019 forhindret Berendsen Norge at 450.787 plastikkflasker havnet i hav og landområder, takket være at våre logomatter inneholder 50% PET.

Som ledende bedrift innenfor mattebransjen, er Berendsen opptatt av en bærekraftig fremtid gjennom miljøforvaltning og bevaring av jordens naturresurser. Vi ønsker å redusere den direkte og indirekte effekten av våre produkter ved å spare ressurser, utvikle nye teknologier og bruke resirkulert materiell i våre produkter.

Ta et bevisst valg – og velg Berendsen-matter til dine gulv i dag.

Covid-19 matter

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.