02 september 2020

Nytt introduksjonsprogram for våre nye selger

På grunn av sterk etterspørsel etter tjenestene våre, utvider vi salgsstyrken vår i flere regioner og på alle produktområder. Til tross for situasjonen vi alle er rammet av med tanke på COVID-19, har vi stor tro på tiden fremover. Vi har derfor designet et nytt introduksjonsprogram for våre nye selgere.

Introduksjonsprogrammet er på fire uker, hvor selgerne skal igjennom flere deler - alt fra produktopplæring til salgstrening. Vi er nå i sluttfasen av første gjennomgang av det nye programmet med våre nye selgere, og ønsker å dele noen av deres synspunkter om det nye programmet.

«Jeg har lært veldig mye nyttig som jeg kan bruke i innsalg og kartlegging. Det er veldig inspirerende at vi har så mange kompetente personer innad i selskapet, så vi har lært om produktene helt ned på detaljnivå. Jeg har også blitt raskt kjent med mange kjekke kollegaer og fått vite litt hva folk arbeider med og hvordan vi kan samarbeide for å skape fornøyde kunder. Spesielt det å få være med en selger ut, lære salgs- og kartleggingsprosessen, være med kundeservice og sjåfør har vært veldig lærerikt. Man får raskt se hvor viktige absolutt alle deler av organisasjonen er. Det å få være med ut på prøvetaking var utrolig gøy og en positiv opplevelse. Jeg tar også med meg viktig info om prosesser og produkter som jeg vil få nytte av lenge fremover. Det å bli en del av et velsmurt maskineri (bokstavelig talt) er veldig inspirerende!»

-        Ny selger som har deltatt i det nye programmet

«Opplæringsprogrammet har vært veldig bra! Profesjonelt fra topp til tå. Mye å sette sett inn i, men det har likevel vært tilspisset produktet hver enkelt selger faktisk skal selge. Positivt Har lært en hel del om produkter, om Berendsen som firma og ikke minst lært hvor hyggelige kolleger man har her i Berendsen. Det er ikke 1 og 1, men alle vil alle godt, og at folkene man har rundt seg vil hjelpe deg på veien for å oppnå suksess. Tar med meg god læring og kunnskap som jeg kommer til å få bruk for i min karriere i Berendsen, samt det og bli kjent med så mange flinke å hyggelige folk. Timeplanen har vært fulgt til punkt og prikke, veldig profesjonelt satt opp, der man får innblikk i hverdagen til både Country Director og andre selgere i teamet.»

-        Ny selger som har deltatt i det nye programmet

nye selgere news

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.