19 juni 2020

Økt hygienekontroll med arbeidstøy fra Berendsen

Visste du at vaskemaskinen hjemme ikke får med seg alle bakterier og virus ved 60 graders vask? Det er derfor viktig at man sender sitt arbeidstøy til vask! Vi hjelper deg med å finne riktig arbeidsuniform, samt tar oss av innkjøp, lagerføring, vask, vedlikehold, henting og levering av klær. Resultatet er en løsning som er forutsigbar, fleksibel, enkel og gir økt hygienekontroll ved at de ansatte har rene klær til enhver tid!

På vaskemaskinen hjemme går temperaturen raskt opp og ned, og den er derfor ikke høy nok over lang nok tid for å drepe alle bakterier. I våre vaskeprosesser fører vi nøye kontroll av både temperatur og vaskemidler. Helsetekstiler vasker vi på desinfeksjonsprogram i kontrollert miljø slik at du kan være helt sikker på å få hygienisk rent tøy – hver dag.

 

Vi følger bransjestandarden for vask av helsetekstiler, og våre største vaskerier er sertifisert i henhold til denne standarden. Bransjestandarden er satt av Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn og Helsedirektoratet.

 

Riktig vedlikehold av tekstiler og arbeidstøy er en viktig del av det generelle hygienenivået. Berendsen har mer enn 100 års erfaring i profesjonell vask og vedlikehold av tekstiler, noe som sikrer at de returneres til deg med den riktige beskyttelsen til din produksjon. Vi kan hjelpe deg med å finne en arbeidsuniform som passer din bedrift sine krav til funksjonalitet og hygienekrav, samtidig som du er innenfor internasjonale standarder.

 

Arbeidsklær må også gi de ansatte som bærer klærne en følelse av at man er beskyttet mot risiko og de må sikre at man ikke forurenser produktene man lager eller miljøet man jobber i. For å sikre dette, hjelper Berendsen dere med å velge riktige arbeidsklær, samt vask og vedlikehold av klærne. Vi skreddersyr løsninger for den enkelte kunde. Du kan stole på at vi tar fullt ansvar for dine arbeidsklær, noe som betyr at du frigjør plass og tid for dine ansatte, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

 

Ta kontakt med oss for å få vite mer og se vårt fine sortiment!

okt hygienekontroll med arbeidstoy fra Berendsen

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.