Hopp til hovedinnhold
  • Service
  • Segmenter
  • Konsern
  • Tilbake

Nyheter

Tilbake til hverdagen

Plutselig var august her og de fleste av oss er tilbake fra sommerferie. Det er viktig å huske på at de gode rutinene vi nå har etablert i ferien, forblir en del av vår hverdag!

Tilbake til hverdagen

Husk å vaske hender!

Det er viktig at vi fortsetter å være nøye med håndvask med såpe og vann. Som FHI sier er håndhygiene vårt viktigste, enkleste og mest kostnadseffektive smitteverntiltak. Håndhygiene bør utføres i alle situasjoner hvor det er risiko for overførsel av mikroorganismer via hender, mellom personer eller mellom utstyr/omgivelser og personer. Husk at det også er like viktig å tørke hendene, som å vaske hendene.

«Den rengjørende effekt ved bruk av såpe skyldes at fettløsende midler i såpen i kombina­sjon med vann løser opp løstsittende transiente bakterier sammen med skitt og organisk forurensning (f. eks blod og spytt). De mekaniske bevegelsene under hånd­vasken bidrar til å løse opp skitt og forurensning. Partiklene skylles deretter av hendene»

Kilde: fhi

Bruk hånddesinfeksjon

Bruk av hånddesinfeksjon er et godt alternativ der håndvask med såpe og vann ikke er tilgjengelig. Vår hånddesinfeksjon er beriket med E-vitamin og shea butter som etterlater hendene myke etter bruk, da den ikke tørker ut hunden på hendene.

Hold avstand

Det er fortsatt viktig at vi holder avstand til hverandre for å unngå smitte. Bruk matter for å oppfordre medarbeidere og kolleger til å holde avstand. Vi hjelper deg gjerne med å lage design som er tilpasset din virksomhet.

Send ditt arbeidstøy til vask

Vaskemaskinen hjemme får ikke med seg alle bakterier og virus ved 60 graders vask. Temperaturen går raskt opp og ned, og den er derfor ikke høy nok over tid for å drepe alle bakterier. Det er derfor viktig at man sender sitt arbeidstøy til vask! Vi hjelper deg med å finne riktig arbeidsuniform, samt tar oss av innkjøp, lagerføring, vask, vedlikehold, henting og levering av klær.

Det er viktig å implementere disse tiltakene, slik at de blir en del av våre hverdag - vi hjelper deg gjerne med løsninger til dine lokaler og toaletter.

Se vårt sortiment av Fusionline dispensere her.

Se vårt sortiment av Aqualine dispensere her.

Vi hører gjerne fra deg!

Ønsker du mer informasjon eller å snakke med vår kundeservice?

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her