Hopp til hovedinnhold
  • Service
  • Segmenter
  • Konsern
  • Tilbake

Nyheter

Vegan Friendly

Mange kjenner kanskje begrepet «vegan friendly» eller «vegansk», men hva vil dette egentlig si?

Vegan Friendly

For at et produkt skal være vegansk, må det være laget eller produsert uten bruk av animalske produkter. Vårt papir inneholder ikke ingredienser eller andre produkter som kommer fra dyr. Papiret er sammensatt av 100% ren cellulose. De selvklebende restene som brukes i papiret kommer fra epler, og ikke fra hovene til dyr som de fleste produsenter i markedet bruker. Papiret inneholder dermed ikke lim eller skadelige kjemikalier.

Vårt Eco Line papir er et 100% resirkulert og ubleket papir, til fordel for miljøet. Våre andre papirlinjer Better og Best er sammensatt av 100% ren cellulose som har vegetabilsk opprinnelse.

Papiret er også sertifisert med flere forskjellige miljømerker til fordel for miljøet. Cradle to cradle er et globalt kjennetegn for tryggere, mer bærekraftige produkter. Vårt papir levere opp til en av de høyeste standarder innenfor bærekraft. Både emballasjen og selve papiret er sertifisert med dette.

Ecolable er en annen sertifisering. For å bli sertifisert med dette må papiret tilfredsstille EUs strenge helse- og miljøkrav. Merket står for bruk av fornybare ressurser, samt til reduksjon i CO2-utslipp, vann- og energibruk, samt avfall.

Forest Stewardship Council (FSC) er det tredje miljømerket. Når papiret produseres tas det hensyn til lokalbefolkningen, hogsten foregår kontrollert, samt at den ikke fører til avskoging. For hvert tre som faller som følge av vår produksjon, plantes tre nye trær.

Vi hører gjerne fra deg!

Ønsker du mer informasjon eller å snakke med vår kundeservice?

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her