Arbeidsklær

LES MER

Bedre beskyttelse

Arbeidsklær som brukes av bygningsarbeidere, maskinoperatører, matprosessarbeidere, servitører og kokker kan ha flere formål. Arbeidsklær må gi de som bærer klærne en følelse av stolthet, de må gi selvtillit og følelsen av at man er beskyttet mot risiko og de må sikre at man ikke forurenser produktene man jobber med. For å sikre dette, hjelper Berendsen til med å velge riktige arbeidsklær, samt vask og vedlikehold av klærne.

Våre arbeidstøyløsninger

Skreddersydd til deg

Alt vi gjør er skreddersydd for den enkelte kunde. Du kan stole på at vi tar fullt ansvar for dine arbeidsklær, noe som betyr at du frigjør plass og tid, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

High visibility 2.jpg

Arbeidstøyløsningen – Vi ordner alt for deg.

Vi tilbyr en komplett arbeidstøyservice hvor vi tar oss av alt for deg, fra A til Å: innkjøp, vask, vedlikehold, levering og henting. Resultatet er en løsning som er forutsigbar, fleksibel og enkel.

Arbeidstoylosningen

Last ned vår brosjyre

Dette er grunnen til at noen av de største firmaene i Europa benytter våre tjenester:

icon_garments_green

Sertifiserte arbeidsklær

icon_calendar_green

Alltid tilgjengelig

icon_laundry_green

Forutsigbare kostnader

icon_diversity_green

Fokus på kjernevirksomhet

Hvorfor outsource?

Når et firma velger å outsource arbeidsklær og vask av arbeidsklær, gjør de et smart valg for deres virksomhet. Outsourcing frigjør tid, plass, arbeidskraft, kapital og ressurser slik at du kan bruke dette på din kjernevirksomhet i stedet. Riktig vedlikhold av tekstiler er avgjørende for hygiene og sikkerhet. Vi har mer enn 100 års erfaring i profesjonell vask og vedlikehold av tekstiler, noe som sikrer at de blir returnert til deg med riktig beskyttelse - og hygienenivå for din virksomhet.

Les mer
Outsourcing hero
Connected_workwear_petrochemical-industry

Styr dataene dine med Connected Workwear

Vår innovative "Connected Workwear" -sporing gjør det mulig å holde oversikt over hver enkelt arbeidsdrakt, noe som betyr at du alltid vet om personalet skifter klær regelmessig og returnerer dem når de skal. Alle data kan enkelt dokumenteres for reguleringsformål.

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Eksisterende kunde?

Du er kanskje også interessert i...

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.