Skreddersydd til catering industrien

En fleksibel tjeneste for en uforutsigbar bransje

Vi vet at det er få bransjer som er så variable som cateringbransjen når det gjelder lokasjoner og bemanning som kan endre seg basert på jobber eller sesong. Det er derfor vi har sørget for at vår tjeneste er like fleksibel som du og din bransje krever.

Overlat alt til oss…

Hvorfor kaste bort tid, penger og plass på oppbevaring og vask av arbeidsklær? En Berendsen leieløsning betyr rene, hygieniske og smarte arbeidsklær levert til deg hver dago g vår overlegne servicegrad betyr at du bruker mindre tid på administrasjon av dine tekstiler og mer tid på din bedrift.

Les mer
Catering worker.jpg

Nødvendig hver dag

Dag etter dag, time etter time

07:00

Catering kolleksjonen

Vår catering kolleksjon kombinerer profesjonelt utseende med unik komfort. Kolleksjonen er utviklet for å vare lenge og den kan mikses og matches i en rekke kombinasjoner, slik at du kan profilere din bedrift. Kolleksjonen av arbeidsklær til catering inneholder kokkeklær, servitørklær og klær til catering personale, med mange fargekombinasjoner.

  CHEF – Trendy og profesjonell utseende

  Vi følger kontinuerlig de nyeste trender i restaurant og catering-segmentet for å sikre at dere alltid blir tilbudt en stilig og moderne utseende. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsklær: kokkejakker, bukser og forklær i mange farger for å oppnå ønsket utseende og profilere firmaet ditt.

  Last ned vår brosjyre

  CHEF
  Unimat 2.jpg

  Overlat alt til oss…

  Vår innovative connected workwear sporing gjør at du kan spore hvert enkelt plagg. Det betyr at du alltid kan vite om ansatte skifter klær regelmessig og returnerer dem som de skal. All data kan enkelt dokumenteres og brukes I for eksempel revisjoner.

  Hvorfor outsource?

  Når et firma velger å outsource arbeidsklær og vask av arbeidsklær, gjør de et smart valg for deres virksomhet. Outsourcing frigjør tid, plass, arbeidskraft, kapital og ressurser slik at du kan bruke dette på din kjernevirksomhet i stedet. Riktig vedlikhold av tekstiler er avgjørende for hygiene og sikkerhet. Vi har mer enn 100 års erfaring i profesjonell vask og vedlikehold av tekstiler, noe som sikrer at de blir returnert til deg med riktig beskyttelse - og hygienenivå for din virksomhet.

  Les mer
  Outsourcing hero

  Dette er grunnen til at noen av de største firmaene i Europa benytter våre tjenester:

  icon_garments_green

  Sertifiserte arbeidsklær

  icon_calendar_green

  Alltid tilgjengelig

  icon_laundry_green

  Forutsigbare kostnader

  icon_diversity_green

  Fokus på kjernevirksomhet

  Fyll ut skjemaet under

  Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

  Eksisterende kunde?
  Restaurant 37.jpg

  Se bra ut. Hold det hygienisk.

  For dine ansatte handler arbeidsklær om å se presentable ut og være komfortable mens de representerer din bedrift. Når det kommer til dine kunder, er hygiene avgjørende. Med Berendsen kan du fokusere på å drive firmaet ditto g være trygg på at vårt arbeidstøy er utviklet og desinget for å overgå alle relevante standarder for mathygiene.

  Du er kanskje også interessert i...

  Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.