Skreddersydd for metall – og maskineri industrien

Vi kjenner til forskjellen på å føle seg trygg og være trygg.

Det er ikke vanskelig å finne arbeidsklær som ser bra ut. Men når det kommer til detaljer og vedlikehold som skal til for at dine medarbeidere skal føle seg trygge på at de har riktig beskyttelse til det miljøet dere jobber i, lønner det seg å prate med noen som kjenner din bransje like godt som deg.

Beskyttelse skreddersydd til hver arbeidsoppgave

Vi vet at listen over risikoer i din bransje er like lang som listen over antall arbeidsoppgaver. Derfor har vi inkorporert en rekke sikkerhetsegenskaper i våre arbeidsklær. Blant annet har vi tydelig merking på klærne for å vise hvilken beskyttelsesklasse de gir.

Metal and machinery.jpg

08:00

2BeSeen – Det handler om å bli sett. Hele tiden.

Man kan ikke alltid kontrollere hva som skjer i omgivelsene rundt seg og det er derfor viktig å ha riktige arbeidsklær til det miljø man jobber i. Vår RéVision 2.0 kolleksjonen tilbyr et moderne og helhetlig design til alle årstider og med ulike synlighetsklasser i henhold til EN ISO 20471 sertifisering.

2BeSeen

Last ned vår brosjyre

Hold deg trygg når gnistene flyr

Vår Flame Protection kolleksjon tilbyr beskyttelse mot sveisesprut og smeltet metall sammen med smart og moderne design.

  Empower your data with smart garments.jpg

  Få mer informasjon med smarte klær

  Vår innovative Smart Garment sporing gjør at du kan spore hvert enkelt plagg. Det betyr at du alltid kan vite om ansatte skifter klær regelmessig og returnerer dem som de skal. All data kan enkelt dokumenteres og brukes i for eksempel revisjoner.

  Hvorfor outsource?

  Når et firma velger å outsource arbeidsklær og vask av arbeidsklær, gjør de et smart valg for deres virksomhet. Outsourcing frigjør tid, plass, arbeidskraft, kapital og ressurser slik at du kan bruke dette på din kjernevirksomhet i stedet. Riktig vedlikhold av tekstiler er avgjørende for hygiene og sikkerhet. Vi har mer enn 100 års erfaring i profesjonell vask og vedlikehold av tekstiler, noe som sikrer at de blir returnert til deg med riktig beskyttelse - og hygienenivå for din virksomhet.

  Les mer
  Outsourcing hero

  Dette er grunnen til at noen av de største firmaene i Europa benytter våre tjenester:

  icon_garments_green

  Sertifiserte arbeidsklær

  icon_calendar_green

  Alltid tilgjengelig

  icon_laundry_green

  Forutsigbare kostnader

  icon_diversity_green

  Fokus på kjernevirksomhet

  Fyll ut skjemaet under

  Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

  Eksisterende kunde?
  Metal and machinery.jpg

  En maskin trenger regelmessig vedlikehold for å fungere som den skal. Det same gjelder arbeidsklær.

  Rene arbeidsklær er trygge arbeidsklær, men det er ikke nok å bare kaste den I vaskemaskinen. For å opprettholde korrekt sikkerhetsnivå, sikrer vår service at alle plagg er vasket og testet profesjonelt, slik at dine arbeidsklær holder seg like sikre som da de var nye.

  Du er kanskje også interessert i...

  Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.