Skreddersydd til næringsmiddelindustrien

Økt hygienekontroll gjennom en fullservice løsning

Det er et stadig økende fokus på hygiene i næringsmiddelindustrien, men ofte kan kravene og sikkerhetsstandardene gjøre det vanskelig å velge rikitg løsning for arbeidsklær. Ville det ikke vært fint hvis du hadde en leverandør av arbeidsklær som gjorde ting enkelt for deg og dine medarbeidere? I Berendsen har vi årevis med erfaring med hygienekrav- og standarder, samt design av arbeidsklær som beskytter bade dine ansatte og produktene du produserer.

Ikke overlat noe til tilfeldighetene

I Berendsen har vi detaljert kunnskap innen utarbeidelse av standarder og krav innen næringsmidelindustrien. Det betyr at vi kan hjelpe deg med å utvikle en arbeidsuniform som passer din bedrift sine krav til funksjonalitet, hygienekrav samtidig som du er innenfor internasjonale standarder.

Riktig vedlikehold av tekstilene er en viktig del av det generelle hygienenivået. Vi har mer enn 100 års erfaring i profesjonell vask og vedlikehold av tekstiler, noe som sikrer at de returnerers til deg med den riktige beskyttelsen til din produksjon.

Garments tailored for the Food and Beverage industry.jpg

Viktig hver dag

Dag etter dag, time etter time

04:30

Synlige risikonivå

Vår FoodSafety kolleksjon inkluderer også sonemerkede arbeidsklær, slik at du og dine ansatte alltid vet om de bruker riktige klær til rikitg produksjonsområde. Dette passer bra der: Ansatte er kun skal oppholde seg i avgrensede oråder Risiko for kontaminering er høy Høy hygiene må sikres

  FoodSafety – Hygiene i alle ledd.

  Berendsen Workwear for næringsmiddelindustrien er først og fremst designet for å beskytte arbeidsmiljøet og matvarene som produseres, mot fremmedlegemer og bakterier som kommer fra mennesker. Vår FoodSafety-kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg av sonermerkede og fargede modeller i ulike størrelser sertifisert i henhold til næringsmiddelstandarden DIN 10524.

  Last ned vår brosjyre

  FoodSafety
  Empower your data with smart garments.jpg

  Få mer informasjon med smarte klær

  Vår innovative Smart Garment sporing gjør at du kan spore hvert enkelt plagg. Det betyr at du alltid kan vite om ansatte skifter klær regelmessig og returnerer dem som de skal. All data kan enkelt dokumenteres og brukes i for eksempel revisjoner.

  Hvorfor outsource?

  Når et firma velger å outsource arbeidsklær og vask av arbeidsklær, gjør de et smart valg for deres virksomhet. Outsourcing frigjør tid, plass, arbeidskraft, kapital og ressurser slik at du kan bruke dette på din kjernevirksomhet i stedet. Riktig vedlikhold av tekstiler er avgjørende for hygiene og sikkerhet. Vi har mer enn 100 års erfaring i profesjonell vask og vedlikehold av tekstiler, noe som sikrer at de blir returnert til deg med riktig beskyttelse - og hygienenivå for din virksomhet.

  Les mer
  Outsourcing hero

  Dette er grunnen til at noen av de største firmaene i Europa benytter våre tjenester:

  icon_garments_green

  Sertifiserte arbeidsklær

  icon_calendar_green

  Alltid tilgjengelig

  icon_laundry_green

  Forutsigbare kostnader

  icon_diversity_green

  Fokus på kjernevirksomhet

  Fyll ut skjemaet under

  Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

  Eksisterende kunde?
  Extra.jpg

  La oss hjelpe deg

  Vi vet at revisjoner kan være tidkrevende og kostbart, men samtidig nødvendig o gen stor del av din business. Med Berendsen får du derfor mer enn bare rene arbeidsklær. Vi guider deg gjennomm prosessen, hjelper deg med å forstå standarder og sertifikater, slik at du kan bruke tiden din på din bedrift.

  Les mer

  Du er kanskje også interessert i...

  Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.