Skreddersydd for petrokjemisk industri

Det handler om å beskytte dine ansatte fra produktet, og beskytte produktet fra de ansatte.

Det er ikke vanskelig å finne arbeidsklær som ser bra ut , men når det kommer til detaljer og vedlikehold av arbeidsklær som skal sikre at dine ansatte og dine produkter er beskyttet, lønner det seg å prate med noen som kjenner din bransje.

9 av 10 ansatte innen petrokjemisk industri kjenner ikke til hvordan arbeidsklær beskytter dem

Er det en overraskelse når de har en jobb som krever hele deres fokus? Det er derfor vi har sørget for å brodere symboler for hvilken beskyttelse arbeidsklærne har på utsiden, slik at de er godt synlige for brukerne, deres kollegaer og HMS ansvarlig.

Workwear.jpg

Viktig hver dag

Dag etter dag, time etter time

05:45

MultiSplash collection

Med MultiSplash kan bærerne jobbe effektivt og komfortabelt, hele dagen. Vernklærne passer for kjemisk industri, flyplasser, entreprenører og energibransjen og tilbyr optimal beskyttelse for flere ulike typer risiko. MultiSplash er sertifisert i henhold til EN ISO 20471 og fem andre sertifiseringer. Fargen holder seg også meget godt, vask etter vask.

  Få mer informasjon med smarte klær

  Vår innovative Smart Garment sporing gjør at du kan spore hvert enkelt plagg. Det betyr at du alltid kan vite om ansatte skifter klær regelmessig og returnerer dem som de skal. All data kan enkelt dokumenteres og brukes I for eksempel revisjoner.

  Empower your data with smart garments.jpg
  Outsourcing hero

  Hvorfor outsource?

  Når et firma velger å outsource arbeidsklær og vask av arbeidsklær, gjør de et smart valg for deres virksomhet. Outsourcing frigjør tid, plass, arbeidskraft, kapital og ressurser slik at du kan bruke dette på din kjernevirksomhet i stedet. Riktig vedlikhold av tekstiler er avgjørende for hygiene og sikkerhet. Vi har mer enn 100 års erfaring i profesjonell vask og vedlikehold av tekstiler, noe som sikrer at de blir returnert til deg med riktig beskyttelse - og hygienenivå for din virksomhet.

  Les mer

  Fyll ut skjemaet under

  Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

  Eksisterende kunde?

  Komfort og beskyttelse hele dagen.

  Vår smarte og holdbare Multisplash kolleksjon av arbeidsklær har en kjemikalieavvisende overflate som beskytter brukeren mot sprut fra kjemikalier og den er også sertifisert i henhold til ISO 20471 (Synlighet).

  Multisplash workwear petrochemical industry2.jpg

  Du er kanskje også interessert i

  Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.