Berendsen LightGuide

Berendsen LightGuide

6 av 10 kollegaer vasker ikke hendene sine etter å ha besøkt toalettet.Dette er ikke en trivelig tanke, men uvaskede hender sprer bakterier og koster unødvendige mange sykedager. Vi kan tilby en effektiv løsning som vi vet fungerer: Berendsen LightGuide er en høykvalitets produktlinje med en innebygd lysguide som tar brukerne gjennom en korrekt håndvaskprosess.

Beviste resultater

Tester har vist at LightGuide har en meget positiv effekt på håndhygienen. På Randers Hospital i Danmark økte bruken av hånddesinfeksjon med 85%, bruken av såpe økte med 53 % og den generelle håndhygienen med 57 %. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Berendsen lightguide test.JPG
Paper towel roll best

Fordeler

  • Du får en forståelse av hygienenivået på dine toaletter
  • LightGuide forbedrer hygienenivået i organisasjonen
  • Potensiale for redusert sykefravær
  • Rent og hygienisk utseende
  • En flott løsning

Hvordan fungerer LightGuide?

Vi installerer en såpedispenser, hånddesinfeksjon og papirrull (alt berøringsfritt), en sensor på hvert toalett og et modem. Når man bruker toalettet sender sensoren et signal til modemet. Berendsen LightGuide samler inn anonym data fra hver bruker av toalettet. Dette gir full innsikt i brukerenes atferd. du vil motta en månedlig rapport.

LG_Units

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Eksisterende kunde?

You might also be interested in...

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.