Renrom

Som en kontamineringskontrollpartner støtter vi deg gjennom innovative løsninger

Organisasjoner som driver cleanrooms er avhengige av det høyeste hygienenivå i deres anlegg for viktig forskning og opprettholdelse. Vi leverer og lærer deg om tekstilene som minimerer risikoen for kontaminering, og vi er kjent for de konstante innovasjonene vi bringer til disse vitenskapelige og forskningsmiljøene.

Kvalitetssikkerhet

Gjennom dedikert QA-arbeid med fokus på LEAN og kontinuerlig overvåkning og forbedring av våre renromsanlegg, er du alltid sikret kvalitetsprodukter og testmetoder.

Cleanroom High Tech Security of quality

Renrom – Kontroll er kritisk

Som din komtamineringskontrollpartner sørger vi for deres sikkerhet gjennom korrekt og løpende kontroll med de tjenestene vi leverer. Våre renromsplagg kan brukes i mange situasjoner – alle ISO-klasser for renromsproduksjon, ESD Protected Area (EPA) og områder med spesielle krav til beskyttelse som for eksempel biosikre områder, operasjonsstuer, klinikker og laboratorier.

Renrom

Last ned vår brosjyre

icon_contingency_green

Beredskap

Med XX separate vaskerier i Europa er det full beredskap dem imellom, uten kompromisser når det gjelder klassifisering, noe som gir 100 % levering uansett omstendigheter.

icon_computer_green

Innovasjon

Vi investerer mange ressurser i kontinuerlige forbedringer og gir deg moderne og effektive løsninger som sporer dine tekstiler ved hjelp av UHF-teknologi - maksimering av kontamineringskontroll i renrommet.

icon_service_green

Tjenestesikkerhet

Vi starter med å lage en profil av virksomheten din slik at vi forstår dine behov og forventninger. Gjennom kontinuerlig kommunikasjon sikrer vi at leveransen din er i tide.

icon_costcontrol_green

Kostnadskontroll

Ved å velge en leieløsning får du ingen ingen lagerføring for vi gjør investeringen for deg - frigjøre kapitalen din til å investere i kjernevirksomheten

Servicecycle_CR_rgb_neg.png

Full service. Total kontroll.

  • Profesjonell rådgivning
  • Skreddesyedde løsninger
  • Forvaltning av innkjøp og lager
  • Innsamling av kontaminerte og levering av rene tekstiler
  • Full dekontaminering og sterilisering
  • Kvalitetskontroll
Les mer

FAQ

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Eksisterende kunde?

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.