Vi sørger for sertifisert renromsvask, slik at du kan ta deg av forretningen din

Vi tror på at tillit er noe som må valideres

Mennesker er den største kontamineringskilden i alle renromsmiljøer, så pålitelighet er avgjørende. Vi er innovative for effektivitet og tilbyr fullt validerte renromsløsninger. Med tiår med erfaring innen renholdsbransjen er vi den kvalifiserte kontamineringskontrollpartner for deg. Vi håndterer alt fra lagerføring, dekontaminering, vedlikehold og levering av tekstiler, slik at du kan konsentrere deg om det du gjør best – din kjernevirksomhet.

Skreddersydde løsninger

Som en kontamineringskontrollpartner tilbyr vi skreddersydde løsninger som oppfyller dine standarder og behov. Inne i renrommet tilbyr vi klær, mopper, kluter, klebematter, clogs, beskyttelsesbriller og logistikkløsninger, fullt støttet med de riktige verktøyene og trening for dine ansatte. Vår internasjonale tilstedeværelse gir mulighet for omfattende kunnskapsdeling over land til dine behov og de nyeste markedsinnovasjonene.

Cleanroom branding 18.jpg

Full kontamineringskontroll

Vår renromsbekledning vil opprettholde dine nøkkelfunksjoner, uansett hvilken bransje du jobber i. Alle våre renromsvaskerier er sertifiserte i henhold til ISO 14644, og plagg er ISO 4/5-sertifisert.

Renrom Goggles - Det optimale sterile øyenbelegg

Et nytt EU-GMP-krav i henhold til det nye vedlegg 1: '..., sterile øyenbelegg skal brukes til å dekke hele ansiktet og forhindre utslipp av dråper og partikler'

Les mer
Life Sciences Goggles module image
Flexi Mat Front

Legg igjen dine bekymringer om kontaminering ved døren

Et gjenbrukbart klebemattesystem til renommet som forhindrer opptil 99% av fot-, hjul- og luftbårne forurensninger fra å komme inn eller ut av kritiske kontrollpunkter.

MicronSwep – Et komplett rengjøringskonsept.

Effektiv rengjøring av renrom og kontrollerte miljører er en kritisk prosess i ISO 14644-5-standarden. MicronSwep tilbyr et unikt rengjøringskonsept som inkluderer mopper, kluter, trailer, bokser, sikter, feiebrett og mye mer – alt kan steriliseres for maksimal kontamineringsskontroll.

Last ned vår brosjyre

Micron
Cleanroom Cleaning system MicronSwep

En unik måte å holde renrommet rent

MicronSwep™ rengjøringssystem er en ergonomisk, gjenbrukbar rengjøringsløsning for kontrollerte miljøer. Den er designet for å minimere trafikk, rengjøringstid og bruk av kemi.

Sertifisert. Validert. Klarert.

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Eksisterende kunde?

Du er kanskje også interessert i:

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.