Hotell og restaurant klær

LES MER

Dine gjesters matopplevelse handler om mer enn bare mat

Du har kanskje brukt mye tid på og innrede dine lokaler slik at dine gjester skal kunne nyte både maten og opplevelsen hos deg. Vi jobber sammen med deg for å sørge for at arbeidsklærne til dine ansatte ser rene og presentable ut og at de ansatte alltid har de tilgjengelig slik at de kan fokusere på å gi gjestene dine den beste matopplevelsen.

La oss veilede deg

Berendsen jobber med mange ulike typer restauranter. Vi skjønner at du trenger fleksibel og forutsigbar service for at det skal passe komleksiteten i din business. Vi hjelper deg med å velge produkt og servicegrad som møter bade dine og dine gjesters forventninger.

Restaurant 25.jpg
Restaurant 33.jpg

La dine kokker uttrykke seg

Dine kokker trenger å føle seg komfortable og presentable. Fordi vi skjønner at alle restauranter er ulike, har vi utviklet et bredt utvalg av kokkeklær. Om du ønsker klassisk, trendy eller minimalistisk, har vi kokkeklær som har bade bra design og funksjonalitet.

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

Eksisterende kunde?

Hold deg oppdatert med den nyeste teknologien

Våre arbeidsklær er merket med RFID chip, en elktronisk chip, som sikrer at kontroll over arbeidsklærne er enkel og effektiv. Vi kan gi deg rapporter på vaskefrekvens, slik at du kan være trygg på at dine medarbeidere alltid går med rene og hygieniske arbeidsklær.

Techonology

Du er kanskje også interessert i...

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.