Renrom Goggles

Siste steg mot fullstendig forurensningskontroll

Det nye GMP-vedlegget 1 gir ingen rom for tolkning, noe som understreker hvor nødvendig det er å bruke klasse A/B sterile øyenbelegg. Vernebriller dekker øynene og huden rundt, og forhindrer utslipp av dråper og partikler. Vedlegg 1 oppfordrer oss også til å være oppmerksomme på at brillene er sterilisert og at emballasjen er uåpnet før bruk. Vi jobber kontinuerlig med å gi deg den beste løsningen. Vi har gjennomført mange tester for å kunne tilby disse gjenbrukbare beskyttelsesbrillene, som gir den nødvendige beskyttelsen, som er behagelige for brukeren, og som har en sterk holdbarhet mot sterilisering.

Covaclave beskyttelsesbriller

Disse beskyttelsesbrillene er laget av antiallergisk materiale og gir god komfort til brukeren. Den store linsen gir god synlighet, og disse beskyttelsesbrillene er kompatible med reseptbriller.

  Renrum googles - Optimal synlighet

  Optimal synlighet - Våre gjenbrukbare beskyttelsesbriller er designet for høytemperaturmotstand og beholder visuell overføring gjennom hele levetiden.

   Effektiv rengjøringsprosess

   For å minimere risikoen for forurensning har vi utviklet en effektiv rengjøringsprosess som garanterer at brillene alltid er rene, desinfiserte og steriliserte.

   Goggle washer

   Fyll ut skjemaet under

   Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

   Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.