Hopp til hovedinnhold
  • Service
  • Segmenter
  • Konsern
  • Tilbake

Nyheter

Verdens bomullsdag 7.oktober

Slik unngår du å kaste 80 kilo med papir!

På arbeidsplassen ønsker vi at vask og tørking av hender gjøres effektivt og enkelt. Da er det essensielt at produktene som brukes gjør jobben pålitelig og fort. En bomullsrull fra Elis hjelper alle ansatte med dette. Hva er egentlig fordelen med bomullsrull?

Bomullsrull

Hva er bomullsrull fra Elis?

Bomullsrullen fra Elis henger gjerne på toaletter eller andre steder hvor man må tørke hender. Denne rullen skiller seg fra tradisjonelle kluter, håndklær og papir ved at den bruker et spesielt vevd bomullsstoff som er ekstra absorberende og slitesterkt. Hver bomullsrull er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Ved eventuelle rifter i bomullsrullen, fjernes riften og den sys sammen.

  • Washroom

    Bomullsrullen varer i ca. 100 vask og tilsvarer 80 kg med papir i sin levetid.

  • circuit

    Etter endt levetid, klippes rullen opp og leveres som kluter til bilindustrien.

80kg med papir

80kg med papir - noe som unngås ved bruk av bomullsrull

Fordelene med bomullsrull

  • Utmerket absorberingsevne

    En av de mest tiltrekkende egenskapene til bomullsrullen er dens gode absorberingsevne. Den kan absorbere betydelig mer væske enn vanlige kluter og papir, noe som gjør den ideell for håndtørk.

  • Holdbarhet

    Bomullsrullen er laget for å vare. Det sterke vevde bomullsmaterialet tåler gjentatt bruk og vask uten å miste kvalitet. Dette betyr at vi kan spare miljøavtrykket ved å unngå behovet for hyppig utskifting.

  • Lavere miljøavtrykk

    Ved å bruke bomullsrull fra Elis, bidrar du til å redusere avfall. Du trenger ikke lenger å kaste engangsprodukter som papirhåndklær eller tørkepapir. Dette gjør at bomullsrullen kan erstatte 80 kg med papir i sin levetid.

  • Hudvennlig

    Bomull er skånsomt mot huden, noe som gjør bomullsrullen trygg å bruke for personlig hygiene eller for å tørke hendene. Den gir også en komfort og samme følelse som å tørke hendene hjemme.

  • Praktisk og hygienisk

    Bomullsrullen doserer tørk til hver bruker. Hver bruker får et nytt og ubrukt tørk til disposisjon, noe som gjør bomullsrullen til en hygienisk løsning.

Bomullsrullen fra Elis er en banebrytende løsning for håndtørk. Med sin enestående absorberingsevne, holdbar og skånnsom, er det en investering som gir verdi på lang sikt. Bytt til bomullsrull fra Elis i dag og opplev en ny standard for effektiv håndtørk på din arbeidsplass.

Ønsker du mer informasjon om vår hygieneservice? - ta kontakt i skjemaet under.

Har du spørsmål om vår service? Ta kontakt

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her

Vi hører gjerne fra deg!

Ønsker du mer informasjon eller å snakke med vår kundeservice?

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her