Hopp til hovedinnhold
  • Service
  • Segmenter
  • Konsern
  • Tilbake

Nyheter

Verdens toalettdag – Vår hygieneekspert

Verdens toalettdag er en av de nyeste FN-dagene som markeres 19.november hvert år. Vi har tatt en prat med en av våre hygieneeksperter gjennom mange år, for å se hva vår hygieneservice kan bidra med for å holde toaletter ryddige og rene.

Berthe Marie Thorshaug har jobbet i Berendsen/Elis i mange år. Hun startet som selger for hygiene i 2006, ble senere KAM, før hun ble salgsleder for hele hygienegruppen i Norge. Da Berendsen ble kjøpt opp av Elis i 2017 ble det opprettet en ny stilling som Sales and service Academy manager. Med Berthe Marie sin lange erfaring av salg av våre hygieneprodukter, stod det hennes navn på denne stillingen! Hun er nå ansvarlig for å lære opp alle våre nye medarbeidere – slik at alle blir eksperter på hygiene. 

Så hva legger egentlig en ekspert merke til på et toalett? Berthe Marie forklarer at det har mye å si at man har en berøringsfri løsning på toalettet og at dette ofte er noe hun ser etter på et toalett. Samt hvilke andre dispensere det er på toalettet. 

Berthe Marie

Et optimalt toalett for meg er berøringsfrie dispensere, gjerne bomullsrull til å tørke hendene på, ikke papir som flyter på gulvet, god lukt da jeg fornemmer at det er rent på toalettet og at alle dispenserne er vegghengte - også toalettbørsten!

Berthe Marie Thorshaug

Etter mange år i firmaet har Berthe Marie blitt veldig opptatt av hygiene og gode hygieneløsninger. Hun ser alltid de gode løsningene hos de mange forskjellige kundene Elis Norge har. I hverdagen får til og med mannen hennes stadige påminnelser om hvor viktig det er å ha gode løsninger for hygieneprodukter på toalettet. 

 

Så hva er en hygieneekspert sitt favoritt produkt? 

- Jeg kan nevne flere, men hånddesinfeksjonen vår er en favoritt. Da den inneholder Sheabutter og E-vitamin som tilfører fukt til hendene slik at den ikke tørker ut. Denne burde alle ha tilgang til. Ellers ligger bomullsrullen vår mitt hjerte nært!

 

Her kommer Berthe Marie sine tips til tiltak for å unngå et skittent toalett: 

  • Løsninger som generer minst mulig avfall 
  • Luftfrisker så det lukter godt 
  • Seterens så det blir mindre toalettpapir som flagrer på gulvet etter man har dekket til toalettsetet med papir 
  • Gode løsninger for damebind så man unngår at slikt avfall kastes i avfallsbeholder eller i toalettet 
  • Ha dispensere som har mye forbruk tilgjengelig, slik at man ikke må sette løse ruller med papir på gulvet eller annet sted i rommet 

 

- Dette kan vi hjelpe våre kunder med! Vi kan også bidra med løsninger som forebygger smitte med berøringsfrie dispensere og med antibakteriell overflate, reduserer avfall og redusere forbruk som er bra for miljøet. Våre forbuksreduserende dispensere, som såpedispenser, bomullsrull og berøringsfritt papirskap, vil gi en kostnadsbesparende løsning for våre kunder. 

 

Hun legger også til at det er flere fordeler med vår hygieneløsning: 

- Ingen oppstartskostnader og kundene slipper å bruke tid på å bestille/kjøpe inn varer til lageret selv. Samt at Elis tar seg av alt av lagerhold og fyller på kundes lager regelmessig. Da dette inngår i vår service.  

 

Berthe Marie sitt beste hygieneråd er som følger:  Velge en hygieneløsning fra Elis!  

 

Les mer om vår hygieneservice her

Ønsker du å vite mer om vår hygieneservice? Ta kontakt med oss i skjemaet under!

Håndvask

Ønsker du å vite mer om vår hygieneservice? Ta kontakt med oss

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her

Vi hører gjerne fra deg!

Ønsker du mer informasjon eller å snakke med vår kundeservice?

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her