Om oss

Viktig hver dag

Berendsen er en del av Elis, leverer komplette løsninger for tekstilservice og vaskeritjenester til alle typer bransjer. Vi tilbyr alt fra kokketøy til inngangsmatter, mopper, kluter og dispensere med papir og såpe til toaletter. Med våre forretningsområder - Arbeidsklær og matteservice og hygieneservice – arbeider vi med tusener av organisasjoner over hele Norge og Europa.

Vår visjon

I en verden som blir stadig mer kompleks og fragmentert, har multiservice-leverandører en viktig rolle å spille ved å levere løsninger som svarer til og foregriper hver brukers behov, noe som garanterer profesjonell suksess. Hos Elis har vi den tro at grunnsteinene for å oppnå dette er at vi er konstant oppmerksomme, engasjerte og klare til å ta alle nødvendig tiltak.

Vår misjon

Som våre kunders beste allierte, i dag og i morgen, er vår jobb å designe, utvikle og levere skreddersydde løsninger som gir kundene og sluttbrukerne merverdi.

Buksepresse3

Kort om Berendsen

Berendsen er en del av Elis SA, en internasjonal bedrift som leverer tekstil-, hygiene og facility-tjenester, og som har ledende posisjon innen sektoren i de fleste av de 28 land i Europa og Latin-Amerika der bedriften er til stede. Firmaet er notert på Euronext Paris.

Hva vi gjør

Berendsen er en del av Elis SA, en internasjonal bedrift som leverer tekstil-, hygiene og facility-tjenester, og som har ledende posisjon innen sektoren i de fleste av de 28 land i Europa og Latin-Amerika der bedriften er til stede.

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.