Våre interessenter

Engasjement av og forståelse for våre interessenter

Ved å samarbeide med våre identifiserte sentrale interessenter kan vi påse at den måten vi driver vår virksomhet på gir optimale resultater for alle.

Kunder

Vi ber jevnlig våre kunder om å gi oss tilbakemelding om våre tjenester og innovasjoner. Dette støttes av kundetilfredshetsundersøkelser, med månedlig innrapporterte KPI-er.

Medarbeidere

Vi benytter oss av en lang rekke kanaler for engasjement av de ansatte, inkludert ansatte-undersøkelser på konsernnivå, som gjøres annet hvert år.

Investorer

Ledelsen har regelmessig møter med investorer og potensielle investorer, og mottar regelmessig informasjon fra meglere og rådgivere som deles med styret.

En ansvarlig forsyningskjede

Vi samarbeider med et begrenset antall hovedleverandører som bidrar med å opprette solide langvarige relasjoner, og som gjør det mulig for oss å fremheve betydningen av år CR-policy. Vår policy for bærekraftige innkjøp beskrives i vår charter for bærekraftig og etisk adferd.

Industripartnere

På våre viktigste markeder engasjerer vi oss med den bredere tekstilindustrien gjennom fagforeninger, der vi deler kunnskap om lover, tekniske standarder og sikkerhet.

Lokalsamfunn

Vi er bevisste på at våre vaskerier er en del av et lokalsamfunn, og at vår arbeidsstyrke hentes fra dette lokale miljøet. Vi engasjerer oss aktivt med disse samfunnene, investerer i lokale tiltak for å sikre at vår innvirkning på miljøet er positiv, og for å skape ytterligere sysselsetting.

Ved å bruke denne siden aksepterer du bruk av informasjonskapsler til analysebruk, tilpasse markedsføring til dine interesser. Les vår Cookie policy her.